-

Reis door Noord Italië

Pas geleden heb ik het noorden van Italië verkend met mijn favoriete Fiat 500. Ik ontdekte de geheimen van de regio Piemonte en heb ook de meren Lago Maggiore, Lago Iseo en Lago di Garda weer van dichtbij gezien. En wat is het er heerlijk en sommige delen zijn nog zo ongerept! Een kort reisverslag van onze productmanager.
Blog:Reis door Noord Italië-2

Natuurlijk ben ik er voor werk, op zoek naar geschikte agriturismi, kleinschalige vakantieparkjes en andere vakantiehuizen, maar ik kan niet ontkennen dat ik met veel plezier rondkijk in mijn favoriete land! Ik ben - hoe kan het ook anders - een groot Italië liefhebster en ik geniet ervan om elke keer weer nieuwe plekjes te ontdekken en op Italissima te kunnen delen met onze klanten.

Blog:Reis door Noord Italië-3

Graag laat ik jullie kennis maken met één van mijn favorieten: Ariotto, gelegen in de glooiende heuvels van de Monteferrato streek, in de regio Piemonte. Ik hou zelf erg van de knusse, vriendelijke en puur Italiaanse sfeer en dat vind ik hier zeker! Nippen aan een wijntje bij het zwembad en 's avonds een hapje eten in het locale restaurant, ik wil hier niet meer weg! Zoals je op de foto’s kunt zien geniet je hier van een prachtig panoramisch uitzicht over de heuvels. Kortom, het is hier goed toeven. Ik kan deze accommodatie van harte aanbevelen. Bovendien zijn er nog diverse weken beschikbaar voor deze zomer!

Bekijk al onze vakantiehuizen in de Piemonte.

Blog:Reis door Noord Italië-4

Bij Lago Iseo maakte ik kennis met Francesca, de eigenaresse van Agriturismo Al Rocol. Ze heeft me in de watten gelegd zonder er veel extra’s voor te hoeven doen. De goed onderhouden appartementen, herten, loslopende konijntjes en de ezels maken het extra gezellig en bij het zwembad is het heerlijk rustig om weg te dromen. Je kunt je in de omgeving goed vermaken met als afsluiter van de dag de heerlijke verse gerechten en eigen wijnen die in het restaurant worden geserveerd. Laat je verrassen!

Bekijk al onze vakantiehuizen in het Merengebied

Als je meer specifieke informatie wenst, dan hebben wij hiervoor een handig vraag ons advies formulier. Natuurlijk kun je ons ook mailen of bellen. Ik help je graag verder!

Brenda, productmanager Italissima

Zonder risico
je skivakantie boeken?

Bekijk de voorwaarden

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.