Verzekeringen en autohuur

Het is mogelijk om via ons onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. Wanneer je één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig € 3,75 poliskosten in rekening gebracht.

Standaard annuleringsverzekering
Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche ben je goed verzekerd als je je reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. De premie is 5,5% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 6,65%).

Allrisk-annuleringsverzekering
Wanneer je de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kun je niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag je zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 8,45%).

Een annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na boeking worden afgesloten.

 Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Annuleringsverzekering

Schade Logies Verblijven

Deze verzekering dekt de schade, wanneer je tijdens je verblijf per ongeluk iets beschadigt in het chalet, hotel of appartement. Dit geldt voor een bedrag vanaf € 25,00 tot maximaal € 2.500,00 per verblijf. De premie voor deze verzekering is: 1,5% van de accommodatieprijs (+ 21% assurantiebelasting = 1,82%).

 Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Schade Logies Verblijven

Reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering moeten de reisdagen meeverzekerd worden. Daarom gaan we standaard uit van 10-dagen (voor een verblijf van 1 week). En 7 dagen extra voor elke extra week. Bij een andere verblijfsperiode kan dit handmatig door ons aangepast worden.

De verzekering is uit de volgende onderdelen opgebouwd:
- Basispremie Europa
- Ongevallen
- Geneeskundige kosten Europa

Kinderen t/m 4 jaar worden gratis meeverzekerd voor hetzelfde pakket als de ouder. Maximaal 1 kind per ouder.

Deze verzekering is alleen af te sluiten voor mensen die in Nederland woonachtig zijn, of voor mensen die maximaal 50 km over de Nederlandse grens wonen.

10-dagen reisverzekering Europeesche Optimaal: € 26,20
Kind t/m 4 jaar gratis meeverzekerd (max. 1 kind per volwassene)

 Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Aflopende Reisverzekering

Autohuur

Ter plaatse een auto huren?

Boek dan direct bij Sunny Cars. Al 12 jaar op rij gekozen tot beste autoverhuurder door de Nederlandse Reisbureaus.

Call us0348 - 43 46 49
ma-vr 9-17:30 / za 10-17:30
Italissima is een handelsnaam van Chalet.nl B.V - info@italissima.nl - tel: 0348 - 43 46 49
Snel zoeken
loading...