Wie zijn wij?

Kronkelende weggetjes langs ontelbare wijngaarden en pittoreske dorpjes...
Ontdek de mooiste plekken, geniet van de geweldige keuken en proef het échte ltalië.
Is dit de vakantie die je zoekt? Droom weg met Italissima en geniet op zijn Italiaans!

De Italiaanse charme is wat wij onze klant willen laten ervaren, omdat ook wij hiervoor gevallen zijn!
Wij, het team van Italissima, bestaan uit een kleine groep van Italië-kenners. Een aantal keer per jaar gaan wij naar Italië om onze huidige adresjes te bezoeken en om nieuwe te vinden. Wanneer wij hier zijn, controleren wij de kwaliteit van de adresjes en evalueren wij de samenwerking (onder het genot van een heerlijke maaltijd én een wijntje) met de meest gastvrije eigenaren.

Wij proberen een zo uniek mogelijk aanbod aan te bieden. Dit kan niet in iedere regio, maar er zitten zeker pareltjes tussen! Onze kracht zit in onze persoonlijke service; we werken met passie, denken mee met de klant en zijn eerlijk. Eerlijk in de informatie die wij geven, eerlijk over de kwaliteit van de accommodatie en ook vragen wij eerlijke prijzen.

Het aanbod van Italissima varieert van agriturismi, karakteristieke vakantiehuizen tot bed & breakfast en glamping adresjes. Niet alles staat online, op aanvraag is er meer mogelijk!

De service en zekerheden bij Italissima

De kwaliteit van de service staat hoog in het vaandel bij Italissima. Als reisorganisatie hebben we je veel te bieden. Hieronder een overzicht van de voordelen:

 • Persoonlijk advies

  Wij helpen je graag bij het vinden van een passend vakantieadres. Zodra jij je wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een aantal passende accommodaties op maat voor je uitzoeken. Is de accommodatie al volgeboekt? Dan bieden wij de mogelijke alternatieven.
 • Specialistische informatie

  Wij streven ernaar om al onze accommodaties persoonlijk te bezoeken. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle specifieke vragen over de accommodatie. Hebben wij het antwoord niet direct? Zoeken wij dit natuurlijk direct voor je uit!
 • Garantie op je vakantie

  • Italissima is lid van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds zodat je volgens de algemene reizigersvoorwaarden boekt en je vakantie gegarandeerd is.
  • Noodgevallen: bij problemen tijdens je verblijf zijn wij altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
 • Veilig online boeken

  • Ons boekingsproces is zorgvuldig opgezet en je ontvangt van ons een overzichtelijke bevestiging. Eventuele kosten die je ter plaatse kunt verwachten worden altijd vermeld, zowel op onze website als bij bevestiging van de boeking.
  • Heb je nog wijzigingen of extra informatie nodig? Dit verzorgen wij, kosteloos, tot tenminste 4 weken voor vertrek.
 • Eerlijke prijzen

  • Wij bieden accommodaties tegen eerlijke prijzen aan. Zie je ergens anders toch een lagere prijs, laat het ons dan weten.
 • Net iets meer

  • Naast het huidige aanbod op de website kunnen wij op aanvraag ook andere adresjes aanbieden.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.